Pin it

Bo billigt på budgethotell i Köpenhamn

Tänker du besöka Köpenhamn privat eller i jobbet, och skulle du kunna ha nytta av ett billigt centralt beläget hotellrum? 2009 byggde Arp-Hansen budgethotellet Wakeup Copenhagen som snabbt blev ett populärt och prisvärt alternativ till de dyrare hotellen i Köpenhamn.

Trendigt budgethotell

Wakeup Copenhagen må kallas för rabatthotell, men du behöver varken tumma på läge eller komfort om du väljer att bo här. Hotellet präglas av det allra bästa från dansk design – i lobbyn hittar du PH-lampor och stolar i design av Arne Jacobsen. Inredningen är minimalistisk, men trendig, och uppvisar rena linjer och klara färger. Rummen är små men funktionella och har allt man behöver – trådlöst nätverk, platt-TV, 1,60 m bred dubbelsäng och alla rum har eget badrum. Det enda som andas budget hos Wakeup Copenhagen är det billiga priset.

Boka rum online

Du kan snabbt och enkelt boka rum på Wakeup Copenhagen eller här på sidan. Beställ direkt genom att välja en lämplig tidpunkt i kalendern och boka rum med bara några klick. Du kan välja mellan standardrum, ett något större rum med plats för tre, och familjerum som utgörs av två angränsande rum med dörr emellan. Om du vill bo riktigt billigt kan du välja ett rum på någon av de lägre våningarna, annars kan du betala lite extra för att bo högre upp i huset och få en riktigt tjusig utsikt över Köpenhamn. Boka ditt rum på den här sidan redan i dag och se fram emot en skön semester i Köpenhamn.