Pin it

Bo på bra 3-stjärnigt hotell i Köpenhamn

Ska du till Köpenhamn på en snabbtur eller längre semester? Reser du ensam, med din andra hälft eller hela familjen? Privatresa eller affärsresa? Arp-Hansen Hotel Group kan erbjuda goda övernattningsmöjligheter till rimligt pris på ett av våra fina 3-stjärniga hotell i centrala Köpenhamn.

Bo mitt i Köpenhamn

I området nära Kongens Nytorv och Nyhavn ligger ett av Arp-Hansens fina trestjärniga hotell, Copenhagen Strand, som förutom sitt fantastiska läge erbjuder god komfort och trevliga rum. Copenhagen Strand har en maritim stämning. Hotellet har självklart hög servicenivå, och bor du på hotellet hamnar du nära inpå några av Köpenhamns mest välbekanta sevärdheter, till exempel Amalienborg, Langelinie med Den Lille Havfrue, Nyhavn och Det Kongelige Teater. Här befinner du dig med andra ord mitt i Köpenhamns pulserande centrum! 

… eller välj naturskön miljö norr om Köpenhamn

Om du föredrar att bo i en lugn och naturskön omgivning som ändå ligger nära Köpenhamns city kan Gentofte Hotel vara den perfekta lösningen för dig. Gentofte Hotel ligger ca 8 km norr om Köpenhamns centrum, och kommunikationsmöjligheterna från och till hotellet är utmärkta. Att åka tåg från Gentofte till centralstationen i Köpenhamn tar ungefär en kvart, och väljer du att köra bil tar inte heller det mer än ungefär 15–20 minuter, vilket innebär att man snabbt och smidigt kan ta sig in till city och ta del av stadens alla sevärdheter och shoppingmöjligheter. Samtidigt befinner man sig som boende i Gentofte nära både skog och strand, och under sommaren har den populära nöjesparken Bakken mitt i Dyrehaven öppet. Läs mer om Gentofte hotell här.