Pin it

Hitta ett billigt hotell i Köpenhamn

Köpenhamn kan vara en dyr stad att besöka, men du kan få reskassan att räcka längre genom att bo på ett billigare hotell. Arp-Hansen ger dig möjlighet att bo på ett trevligt och billigt hotell i Köpenhamn – Wakeup Copenhagen är ett 2-stjärnigt hotell med bra läge och billigt pris. Du har också möjlighet att övernatta billigt på något av Arp-Hansens andra hotell i Köpenhamn – till reapris.

Billiga upplevelser i Köpenhamn

Det finns lyckligtvis massor att göra i Köpenhamn även för den med mindre reskassa. Många museum i Köpenhamn har gratis inträde en dag i veckan. Nationalmuseet och Statens Museum for Kunst har alltid gratis inträde (till vissa specialutställningar kan det dock vara en entréavgift). Du kan också välja att besöka en av Köpenhamns mest populära turistattraktioner – Fristaden Christiania. Christiania grundades 1971 och är än i dag mer eller mindre en fristad mitt i Köpenhamn.

Få rabatt på din hotellvistelse

Du kan snabbt och lätt boka ditt hotellrum på ett av Arp-Hansens hotell online. Använd vår onlinekalender, välj hotell och klicka på önskad vistelse. Dagens lägsta pris ger dig de bästa möjligheterna – och kom ihåg att vi har prisgaranti! Boka också vårt upplevelseerbjudande som ger dig fina rabatter på övernattning och inträde till olika turistattraktioner i Köpenhamn. Boka online idag eller kontakta oss på book@arp-hansen.dk för mer information.

Kanske är du också intresserad av detta?