Pin it

Reser du till Köpenhamn med liten reskassa?

Köpenhamn är en vacker stad, men tämligen dyr, och för resenärer med liten reskassa kan det ofta vara svårt att hitta rimliga övernattningsmöjligheter. Men varför bo på vandrarhem utanför Köpenhamn när du kan hitta suveräna möjligheter till billig övernattning mitt i Köpenhamn? Arp-Hansen kan bland annat erbjuda billig övernattning i Köpenhamn på budgethotellet Wakeup Copenhagen eller på ett av våra fina 3- och 4-stjärniga hotell. Spara upp till 25 % om du bokar mer än en övernattning – läs mer om hotellerbjudanden på denna sida.

Billig övernattning i centrala Köpenhamn hos Arp-Hansen

År 2009 uppförde Arp-Hansen det moderna, arkitektritade budgethotellet ”Wakeup Copenhagen”, som ligger på några minuters promenadavstånd från Köpenhamns absoluta mittpunkt, Rådhuspladsen. På Wakeup Copenhagen kan du få en vacker stadsutsikt, eget modernt badrum, platt-TV och trådlöst internet på rummet plus en härlig 1,60 m bred dubbelsäng. Allt detta och mer därtill får du till ett billigt pris – Wakeup Copenhagen är ett 2-stjärnigt hotell vilket märks på priset. Kvaliteten är dock minst lika god som på många av stadens 3-stjärniga hotell. Wakeup Copenhagen är med andra ord din chans att avnjuta Köpenhamn till ett billigt pris. Wakeup Copenhagen är en prisvärd övernattningsmöjlighet, och här har inte kompromissats varken med design, inredning eller läge. Söker du billig övernattning i Köpenhamn, då är Wakeup Copenhagen ett riktigt bra val.

Upplev Köpenhamn med liten portmonnä

Trots att Köpenhamn är en ganska dyr stad att besöka finns det lyckligtvis mängder av spännande upplevelser att hitta här även om man har en skral reskassa. Många muséer har gratis inträde en dag i veckan, och vad gäller shopping finns massor av loppmarknader runt omkring i staden där man kan göra fynd. Rör man sig lite utanför stadskärnan, till exempel för ett besök i Nørrebro eller Vesterbro, kan man hitta mängder av små restauranger som serverar billig mat. Käka till exempel en härlig kebab på Nørrebrogade och gå på upptäcktsfärd längs kvarterets smågator som sorlar av liv. Eller delta i något av Köpenhamns många kostnadsfria kulturevenemang, till exempel Jazzfestivalen som går av stapeln i juli. Avrunda sedan dagen med en billig övernattning i Köpenhamn på ett av Arp-Hansens många hotell.