Pin it

Julsemester i Köpenhamn

Julstämningen lägger sig över staden och än en gång slår Arp-Hansen Hotel Group upp sina dörrar under jullovet med ett fint julerbjudande. Glöm allt om julstressen och njut istället av den härliga och mysiga atmosfären i hjärtat av Köpenhamn. Gå eventuellt på julmarknad på Tivoli, ordna alla julklappar eller ägna tiden åt härligt julmys med familjen.

Julerbjudande

Vi vill ju gärna avsluta året i god stil, och därför erbjuder vi årets lägsta priser genom vårt Julerbjudande under perioden 19 december 2016 till och med 30 december 2016.

Läs mer

Jul i Köpenhamn bjuder på ...

Är det din första julsemester i Köpenhamn? Då kan du se fram emot en fin upplevelse. I december ramas Köpenhamn in av allt det bästa från julen – gran, glögg, tomtar, stjärnor, snö, risgrynsgröt och viktigast av allt: julmys! Vi rekommenderar en promenad längs Strøget, ett besök på julmarknaden i Nyhavn, en titt på de vackra butiksfasaderna – framför allt på Kongens Nytorv är utsmyckningen alldeles speciell – och du får inte glömma att ta med familjen till Tivoli och se deras fantastiska julutsmyckning. Ha en härlig julsemester i Köpenhamn!


Andra erbjudanden på jullovet

Bed and Breakfast i København

Bed & Breakfast

från DKK 515,-

Jul i Tivoli

från DKK 580,-

Den Blå Planet

från DKK 710,-