Pin it
Hamnrundtur i Köpenhamn samt övernattning på Copenhagen Strand
Hamnrundtur

Hamnrundtur i Köpenhamn

Åk på de vackra kanalerna med ett hamnrundturspaket från ett av våra utvalda hotell. Paketet innehåller en övernattning, en härlig frukostbuffé och en biljett till en hamnrundtur i Köpenhamn. Med det här paketet får du den perfekta sightseeingupplevelsen. Boka redan idag och se fram emot en fin rundtur på vattnet där du bara kan luta dig tillbaka och njuta av utsikten.

Upplev Köpenhamns kanaler på en hamnrundtur

Vad ska man se i Köpenhamn? På den klassiska hamnrundturen kan du vara turist i Köpenhamn och höra historier om de mest populära sevärdheterna i staden. Sightseeing på vattnet är ett trevligt och avkopplande sätt att uppleva så mycket som möjligt av Köpenhamn på kort tid. Hamnrundturen tar ungefär en timme och du får bland annat se Børsen, Nyhavn, Operahuset, Langelinje och Den Lille Havfrue. Paketet är alltså perfekt för dig som inte har så många dagar i Köpenhamn.

I erbjudandet ingår

Övernattning i något av våra härliga rum
Frukostbuffé
Biljett till hamnrundtur

 

från DKK 595,-

Pris per person i delat dubbelrum

 • Gäller på följande hotell
  Phoenix Copenhagen hotels facade om aftenen i København

  Phoenix Copenhagen

  Atmosfär och elegans.

  från DKK

  625,-

  71 Nyhavn Hotel nere vid Köpenhamns kanaler

  71 Nyhavn Hotel

  Stämningsfull 4-stjärnig elegans i det charmiga Nyhavn.

  från DKK

  940,-

  Copenhagen Island

  Modern designpärla med det perfekta läget vid vattnet.

  från DKK

  610,-

  Hotellfasaden och entrén till Hotel Copenhagen Strand i Köpenhamn

  Copenhagen Strand

  Mysig maritim charm i bästa möjliga läge.

  från DKK

  595,-

Hamnrundtur i Köpenhamn – upplevelser på vattnet

Om du kan säga JA TACK till roliga upplevelser i Köpenhamn, JA TACK till en härlig hotellvistelse och JA TACK till ett bra erbjudande är vårt hamnrundturspaket något för dig. Med erbjudandet får du både övernattning och sightseeing, så att du redan nu vet att du som minimum kommer att uppleva en hel rad sevärdheter som du inte skulle hinna på en dag till fots. Turen tar som sagt en timme, och om vädret är fint kan du fortfarande hinna med lite shopping på Strøget, en tur upp i Rundetårn, att dricka kaffe på trottoarcaféerna och att äta på en av Köpenhamns många fantastiska restauranger. Hinn med mer med ett hamnrundturspaket på Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Island eller Copenhagen Strand. Om du reser med hela familjen är det också ett lätt och roligt sätt att vara tillsammans på: Ingen risk att någon kommer bort, och ni får helt nya upplevelser och roliga historier om det gamla och nya Köpenhamn.

Ha det så trevligt på er hamnrundtur i Köpenhamn!

 


Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Fullt pris måste betalas på förhand och kan inte ändras eller återbetalas.