Pin it

Hamnrundtur i Köpenhamn

Åk på de vackra kanalerna med ett hamnrundturspaket från ett av våra utvalda hotell. Erbjudandet ger dig en övernattning, en härlig frukostbuffé och en biljett till en hamnrundtur i Köpenhamn. Med paketet försäkrar du dig om att du får ut mesta möjliga av din vistelse – så boka redan idag och se fram emot en fin åktur på vattnet där du bara kan luta dig tillbaka och njuta av utsikten.

 

Upplev Köpenhamns kanaler på en hamnrundtur

Vad vill man se i Köpenhamn? På den klassiska hamnrundturen kan du vara turist i Köpenhamn och höra historier om de mest populära sevärdheterna i staden. Sightseeing på vattnet är ett trevligt och avslappnande sätt att uppleva så mycket som möjligt av Köpenhamn på kortast tid. Hamnrundturen tar ungefär en timme, och under denna får ni bland annat se Børsen, Nyhavn, Operahuset, Langelinje och Den Lille Havfrue.

 

Beställ erbjudandet och kombinera din övernattning med en hamnrundtur i Köpenhamn:

Pris per person i delat dubbelrum från DKK 595,-
Pris per enkeltrum från DKK 1015,-

Erbjudandet omfattar:

  • Overnatning
  • En härlig hamnrundtur i Köpenhamns kanaler.
  • Frukostbuffé
Phoenix Copenhagen hotels facade om aftenen i København

Phoenix Copenhagen

Atmosfär och elegans.

från DKK

625,-

71 Nyhavn Hotel nere vid Köpenhamns kanaler

71 Nyhavn Hotel

Stämningsfull 4-stjärnig elegans i det charmiga Nyhavn.

från DKK

940,-

Copenhagen Island

Modern designpärla med det perfekta läget vid vattnet.

från DKK

610,-

Hotellfasaden och entrén till Hotel Copenhagen Strand i Köpenhamn

Copenhagen Strand

Mysig maritim charm i bästa möjliga läge.

från DKK

595,-

Hamnrundtur i Köpenhamn – upplevelser på vattnet

Om du kan säga JA TACK till roliga upplevelser i Köpenhamn, JA TACK till en härlig hotellvistelse och JA TACK till ett bra erbjudande är vårt hamnrundturspaket något för dig. Med erbjudandet får du både övernattning och sightseeing, så att du redan nu vet att du som minimum kommer att uppleva en hel rad sevärdheter som du inte skulle hinna på en dag till fots. Turen tar som sagt en timme, och om vädret är fint kan du fortfarande hinna med lite shopping på Strøget, en tur upp i Rundetårn, att dricka kaffe på trottoarcaféerna och att äta på en av Köpenhamns många fantastiska restauranger. Hinn med mer med ett hamnrundturspaket på Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Island eller Copenhagen Strand. Om du reser med hela familjen är det också ett lätt och roligt sätt att vara tillsammans på: Ingen risk att någon kommer bort, och ni får helt nya upplevelser och roliga historier om det gamla och nya Köpenhamn.

Ha det så trevligt på er hamnrundtur i Köpenhamn!

 

Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Fullt pris måste betalas på förhand och kan inte ändras eller återbetalas.