Njut av en minisemester i hjärtat av Köpenhamn

Världsberömt för kulinariska upplevelser, ”hygge” och dansk design – som Lonely Planets ”Best in Travel 2019” är Köpenhamn sannerligen värt ett besök. Vi ger dig den perfekta inramningen för att utforska den unika livsstil och atmosfär som gjort Köpenhamn världsberömt under en uppiggande minisemester i Köpenhamn hos Arp-Hansen Hotel Group. En central hotellvistelse på Köpenhamns bästa adresser.

Utforska det bästa Köpenhamn har att bjuda på under en trivsam och spännande minisemester i hjärtat av staden. Utnyttja vårt minisemestererbjudande och se fram mot en unik och lyxig hotellvistelse – med massor av ”hygge” – i hjärtat av den danska huvudstaden. Njut av alla upplevelser som Köpenhamn har att bjuda på, stadens spännande kultur och designpärlor samtidigt som du bor på en av stadens bästa adresser.

Om du vill smaka eller shoppa dig fram genom Köpenhamn, se de historiska och arkitektoniska sevärdheterna eller bara flanera längs gatorna så är alla våra charmiga och eleganta hotell centralt belägna och en perfekt och trivsam bas för dig och de dina.

Är du redo att gå på upptäcktsfärd? Boka minst två nätter på något av våra centralt belägna hotell i Köpenhamn och njut i fulla drag av vårt minisemestererbjudande tillsammans med din käraste eller hela familjen.


 

Alla våra eleganta och charmerande hotell är centralt belägna och sätter dig på första parkett tillsamans med någon du tycker om eller hela familjen för att utforska Köpenhamn och bara låta er omfamnas av allt det "hygge" handlar om - att återförenas, bry sig om varandra och känna samhörighet.

Redo att börja utforska? Boka minst två nätter på något av våra centrala hotell i Köpenhamn och njut av en minisemester tillsammans med någon du tycker om eller hela familjen.

 


Romantisk minisemester för 2 i Köpenhamn

Köpenhamn är det perfekta stället för en mysig getaway och ett perfekt resmål för äventyrslystna par. Utforska de många fantastiska aspekterna av denna pulserande storstad under en romantisk minisemester med din käraste.

Njut av en vacker och avkopplande vistelse inklusive läcker frukostbuffé på något av våra unika hotell i Köpenhamn. Våra hotell är centralt belägna nära populära sevärdheter, kulinariska upplevelser, kollektivtrafik och shopping. I likhet med Köpenhamn värnar också vi om individualiteten, något som återspeglas i atmosfären och själva designen på alla våra hotell och som ger dig en unik och personlig hotellupplevelse.

Redo för en minisemester för 2? Ange datum för resan, se våra priser och välj önskat hotell. Du kommer snabbt att hitta vårt minisemestererbjudande och vara redo att boka.

Minisemester för två
Från DKK 957,-

Observera: Frånpriset gäller under perioden april till september för en natt i dubbelrum inklusive frukost.


Minisemester för familjen i Köpenhamn

Ibland är livet för hektiskt och alla behöver vi då och då kvalitetstid utan stress. Mysiga Köpenhamn, som korats till ”Best in Travel 2019”, är en självklar destination att utforska tillsammans med familjen. Så ta en paus från vardagens många måsten och njut av lite kvalitetstid tillsammans med familjen under en kul och avkopplande minisemester i Köpenhamn.

Bo på något av våra charmiga och eleganta hotell i hjärtat av Köpenhamn, där ni både har kulturattraktioner, läcker mat, shopping och kollektivtrafik alldeles runt hörnet.

Vårt minisemestererbjudande gäller vistelser under veckoslut, helgdagar och vardagar under skolloven. På familjerummen finns sängar för tre personer, men kan ni tänka er att sova tre i dubbelsängen går det bra att vara fyra personer på rummet – två vuxna och två barn under 18 år.

Minisemester för hela familjen
från DKK 1390,-

Observera: Frånpriset gäller under perioden april till september för en natt i familjerum inklusive frukost.

Erbjudande om minisemester med tonåringar

Om yngsta barnet är äldre än 8–9 år rekommenderar vi att du bokar vårt erbjudande om minisemester med tonåringar som innebär ett extra hotellrum (inklusive frukost) till ett rabatterat pris. Kontakta oss gärna för mer information.


Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Fullt pris måste betalas på förhand och kan inte ändras eller återbetalas. Du kan inte ändra din reservation efter att den har bekräftats. Minst två nätter. Bokar du en minisemester för hela familjen (två vuxna och två barn) finns det max. en extrasäng på rummet. Bokar du en minisemester för två går det inte att få en extrasäng.