Pin it

Njut av danskt ”hygge” med en minisemester

Det är dags att introducera en smula "hygge" i ditt liv - det perfekta motmedlet mot en stressig vardag! Vi ger dig den perfekta startpunkten för att utforska den unika livsstilen och atmosfären bakom det danska begreppet "hygge" med en skön och uppiggande minisemester i Köpenhamn på Arp-Hansen Hotel Group. Bo centralt på de finaste adresserna i stan.


Dansk "hygge" kan beskrivas och upplevas på många olika sätt, men en mysig och skön minisemester i Köpenhamn är en bra början.  Boka vårt attraktiva erbjudande om en minisemester. Då kan du se fram emot att få bo mitt i den livfulla och dynamiska storstaden – centralt, lyxigt och med massor av ”hygge”. Våra hotell ligger på de bästa adresserna i Köpenhamn och gör det lätt för dig att snabbt ta del av stadens många upplevelser och unika atmosfär.

 

Alla våra eleganta och charmerande hotell är centralt belägna och sätter dig på första parkett tillsamans med någon du tycker om eller hela familjen för att utforska Köpenhamn och bara låta er omfamnas av allt det "hygge" handlar om - att återförenas, bry sig om varandra och känna samhörighet.

Redo att börja utforska? Boka minst två nätter på något av våra centrala hotell i Köpenhamn och njut av en minisemester tillsammans med någon du tycker om eller hela familjen.

 


Romantisk minisemester för 2 i Köpenhamn

Köpenhamn är den perfekta platsen när man vill komma bort från den stressiga vardagen ett litet tag. Utforska alla de underbara aspekterna av danskt "hygge" och anpassa dig till denna sköna livsstil genom att boka en romantisk minisemester i Köpenhamn med din käraste. Njut av en härlig och avkopplande vistelse, inklusive en god frukostbuffé på något av våra lyxiga hotell i stan - det perfekta sättet att ge dig själv lite "hygge" i ditt liv. Våra hotell är centralt belägna i Köpenhamn och Gentofte – och allt från sevärdheter och gastronomi till kollektivtrafik och shopping finns på gångavstånd. Sist men inte minst tar vi vara på varje hotells egen atmosfär och sätter mycket högre värde på särpräglat än likriktat. På så sätt kan vi ge dig en unik och personlig hotellupplevelse – precis det vi kallar ”hygge”!

Vill du boka en minisemester för 2? Ange vilka datum du vill komma, titta på våra priser och välj önskat hotell. Då visas våra erbjudanden om minisemestrar och du kan boka.

Minisemester för två
Från DKK 970,-

Observera: Frånpriset gäller under perioden oktober till mars för en natt i dubbelrum inklusive frukost.


Minisemester för familjen i Köpenhamn

Livet kan vara hektiskt och vi behöver alla lite kvalitetstid då och då. Danmark är känt för sitt fokus på en bra balans mellan arbete och fritid samt ”hygge”, så ta en paus från vardagens måsten och rutiner och spendera lite kvalitetstid med familjen på en avkopplande och spännande minisemester i Köpenhamn.
Bo på något av våra många charmiga och eleganta hotell i stadskärnan, där kulturella sevärdheter, god mat, affärer och kollektivtrafik finns precis runt hörnet. Och inte att förglömma … massor av ”hygge” överallt.

Våra erbjudanden om minisemestrar finns tillgängliga för veckoslut, allmänna helgdagar och veckodagar under skolloven. I familjerummen finns det sängar för tre personer, men om tre av er kan dela en dubbelsäng får ni gärna sova fyra i samma rum: 2 vuxna och 2 barn under 18 år.

Minisemester för hela familjen
från DKK 1290,-

Observera: Frånpriset gäller under perioden oktober till mars för en natt i familjerum inklusive frukost.

Erbjudande om minisemester med tonåringar

Om yngsta barnet är äldre än 8–9 år rekommenderar vi att du bokar vårt erbjudande om minisemester med tonåringar som innebär ett extra hotellrum (inklusive frukost) till ett rabatterat pris. Kontakta oss gärna för mer information.


Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Fullt pris måste betalas på förhand och kan inte ändras eller återbetalas. Du kan inte ändra din reservation efter att den har bekräftats. Minst två nätter. Bokar du en minisemester för hela familjen (två vuxna och två barn) finns det max. en extrasäng på rummet. Bokar du en minisemester för två går det inte att få en extrasäng.