Pin it

Besök våra hotell under Kulturnatten

Arp-Hansen Hotel Group slår upp dörrarna till årets kulturnatt i Köpenhamn fredagen den 10 oktober 2014. Erfarenheten säger oss att det blir kamp om platserna till våra arrangemang, så kom i god tid.

Här kan du läsa om arrangemangen på våra hoteller:

Phoenix Copenhagen
71 Nyhavn
Imperial Hotel
Copenhagen Island

Kort sagt – kom hit och se alla hotellens vinklar och vrår och hör historierna bakom allt – det är ju trots allt Kulturnatten.

Om Kulturnatten

Kulturnatten är stadens största årliga begivenhet. Den fredag skolorna stänger för höstlovet öppnar vi staden och skapar en festlig kväll som under nästan 20 år varit en av Köpenhamns mest älskade och välbesökta kulturbegivenheter.

Över 250 museer, teatrar, bibliotek, kyrkor, ministerier, parker och andra platser staden över hälsar allmänheten välkommen. Spännande och storslagna arrangemang visar att staden satsar brett när den visar upp alla sina kulturella dimensioner.

Kulturnatten är en stor och gemensam begivenhet då hela stadens kulturliv sammansmälter och öppnar för att glädja och inspirera oss alla. Alla arrangörer gör sitt yttersta för att ge Kulturnattens gäster en kväll utöver det vanliga.

Från innerstaden till Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Islands Brygge, Amagerbro och Christianshavn kan både vuxna och barn uppleva staden på helt nya sätt genom de speciella evenemang som enbart går av stapeln denna enda kväll. Och allt du behöver är ett Kulturpas.