Pin it

Fira semester med familjen i Köpenhamn

Köpenhamn är ett riktigt bra semestermål för barnfamiljer – staden är ganska lagom stor, och här finns massor av upplevelser för både barn och vuxna. Ta till exempel med barnen till Zoologisk Have, Tivoli eller Danmarks Akvarium.

Bo på ett av Arp-Hansens 10 hotell i Köpenhamns centrum eller bo strax norr om staden, på Gentofte Hotel, som ligger ca 8 km norr om Köpenhamns stadskärna där naturskön omgivning kombineras med kort transporttid in till Köpenhamns centrum.

Oberoende av vilket hotell ni väljer att bo på har vi erbjudanden som passar perfekt för er semester och familj. Läs mer om erbjudandena här på sidan.

Bra hotellerbjudanden för familjer

Vi på Arp-Hansen strävar efter att ge er en så trevlig hotellupplevelse som möjligt, och vi har därför många erbjudanden som barnfamiljer har att välja mellan.

Reser ni tillsammans med små barn kan ni boka ett familjerum med plats för upp till två vuxna och två barn till fördelaktigt pris: dubbelrum inkl. frukost från DKK 890 per natt – för hela familjen! Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum under helger, röda dagar samt lovperioder.

Om barnen är tillräckligt stora för att sova i eget rum har ni möjlighet att beställa ett extra rum, inkl. frukost, till specialpris. Ring för att få mer information – tel. +45 8030 3045.

På vissa av era hotell har ni också möjlighet att boka rum med anslutande dörrar, så att ni kan bo nära barnen men fortfarande få visst privatliv.

Kontakta oss för att få mer information eller boka rum enkelt och bekvämt här på sidan.