Kulturnat Arp-Hansen Hotel Group
DANSK / NORSK
Pin it

Boka hotellvistelse under Eurovision Song Contest 2014 i Köpenhamn

När Emmelie de Forest i maj 2013 sjöng sig raka vägen in i de europeiska hjärtana under melodifestivalen innebar det också att 2014 års Eurovision Song Contest går av stapeln i Köpenhamn.

Folk från när och fjärran kommer att vallfärda till huvudstaden när Danmark står värd för den gigantiska musikfesten, så det är en god idé att boka ditt hotell i Köpenhamn redan nu.

Arp-Hansen Hotel Group erbjuder hotellvistelser för alla smakriktningar tack vare sitt stora och varierade utbud hotellrum på olika prisnivåer – alla i nära anslutning till centrala Köpenhamn.

Fler chanser att se Eurovision Song Contest 2014 i Köpenhamn

Eurovision Song Contest i Köpenhamn pågår under en några dagar i Köpenhamn, med den stora finalen lördag kväll den 10 maj, och arrangemanget med semifinaler och genrep för både juryer och familjer dagarna i ända innebär att det finns många möjligheter att uppleva alla deltagarna på scenen.

Det innebär också stor efterfrågan på hotell i Köpenhamn, eftersom många har behov av övernattning under flera dagar.

Boka din hotellvistelse

Du kan boka din hotellvistelse i Köpenhamn inför Eurovision Song Contest 2014 redan nu så att du kan känna dig säker på att kunna vara med om festligheterna.

Hamnbuss går i pendeltrafik mellan Nyhavn och Refshaleøen
Extra hamnbussar insätts under Eurovision Song Contest i Köpenhamn ...

Läs mer på www.dr.dk

11 unika hotell i Köpenhamn

Alla hotell inom Arp-Hansen Hotel Group är privatägda. Det innebär att varje enskilt hotell har en helt egen stil och inredning, något som gör att du garanterat kan hitta ett hotell som passar just dina behov.

Tänker du dig att besöka Köpenhamn vid någon annan tidpunkt rekommenderar vi att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller lojalitetsprogram. Då är du alltid garanterad bästa möjliga priser, och du kommer dessutom först i kön till många attraktiva erbjudanden.

Få en restaurangvoucher värd 200 DKK per övernattning

Gäller under perioden januari till och med april 2014

Alla som har företagsavtal eller är medlemmar i vårt lojalitetsprogram får extra fördelar samt en restaurangvoucher värd 200 DKK per övernattning, som gäller under perioden januari till och med april 2014.

Kom ihåg att Arp-Hansen Hotel Group erbjuder prisgaranti, vilket gör att du kan försäkra dig om bästa onlinepris på våra hotell när du gör din bokning på Arp-Hansen Hotel Groups webbsidor.