Pin it

Ordna möten i Köpenhamn

Arp Hansen Hotel Group kan erbjuda 9 olika mötes- och konferensanläggningar i Köpenhamn.

Arp-Hansen Hotel Group äger 11 hotell i centrala Köpenhamn och ett hotell i Gentofte ca åtta km norr om Köpenhamn. Alla 12 hotell är unikt inredda med särskilt fokus på detaljer och hotellets historia och närmiljö.

Hotellens konferensresurser varierar från 10 till 2 400 personer, och alla resursbehov kan därmed täckas. Det går självklart att övernatta på hotellen efter avklarat möte.

Unika hotell med professionella mötesanläggningar

9 av Arp-Hansen Hotel Groups hotell är alla inredda på olika sätt och uppfyller därmed olika behov och önskemål.

Dels har vi de 'gamla' hotellen som t.ex. Phoenix Copenhagen, som är inrett i renässansstil, Grand Hotel som är inredda i en klassisk, brittisk inspirerad stil, Gentofte Hotel som är inrett med respekt för hotellets historia som adelns favorittaverna och 71 Nyhavn Hotel samt Copenhagen Strand, som båda är inredda i maritim stil med hänsyn tagen till hotellens långa historia som packhus längs hamnkanten.

De nyare hotellen är Copenhagen Island och Tivoli Hotel som byggdes 2006 respektive 2010, och där fokus ligger på ultramodern och trendig inredning. Hotellen The Square och Imperial Hotel är funkishus byggda 1961 respektive 1958, och är numera inredda i en modern och stram stil med fokus på skandinavisk design.

När det gäller konferensanläggningarna går hotellens stil och inredning igen i möteslokalerna, vilket innebär att vi kan erbjuda lokaler i såväl klassisk som modern stil. Alla möteslokalerna är naturligtvis försedda med det allra senaste inom A/V-utrustning.

Från intima möten till stora bolagsstämmor

9 av Arp-Hansen Hotel Groups hotell klarar alla tänkbara mötes- och konferensbehov – allt från de minsta, intima möten till större konferenser och bolagsstämmor.

Tivoli Congress Center som ligger invid Tivoli Hotel har kapacitet för 5 500 personer och passar väl för de allra största evenemangen. Läs mer om Arp-Hansen Hotel Groups många möteslokaler