Tivoli Hotel & Congress Center
DANSK / ENGLISH / NORSK

Förfrågan

   
   

Leave this empty:

Pin it

Kapacitet för möten och konferenser

Tivoli Congress Center har 55 konferenslokaler av varierande storlek. De minsta lokalerna har plats för upp till sex personer, medan de större konferenslokalerna har plats för upp till 400, medan Tivoli Congress Hall rymmer hela 2 400 personer.

Tivoli Hotel & Congress Center är medlem i hjärtstartarnätverket.

Tivoli Hotel & Congress Center öppnade i oktober 2010 och är något helt nytt i Köpenhamn. Kongresscentret ritades av arkitekt Kim Utzon och hans signaturdesign, arbetet med ljus, garanterar att Tivoli Hotel & Congress Center har det allra bästa inom dansk design och konferensanläggningar.

Tivoli Hotel & Congress Center ligger i Köpenhamns centrum och på promenadavstånd från Tivoli, Rådhuspladsen, Strøget och Köpenhamns hamn. Det går enkelt att ta sig till och från centret oberoende om du och dina gäster kommer med bil, tåg eller flyg. Kongresscentret är miljöcertifierat av Green Key.

  

Tivoli Hotel


Arni Magnussons Gade 2
DK-1577 Köpenhamn V
Tel. +45 4487 0000
tivolihotel@arp-hansen.dk

     

    

Arp-Hansen Hotel Group Tivoli Hotel

Kastanjen + Guldkareten

Upp till 40 personer
Våning 2
60 m2

Mer info

Kastanjen (the chestnut) + Guldkareten (the golden coach)

Kastanjen och Guldkareten är två möteslokaler som kan slås samman till en större. Lokalen har trägolv och stora fönster som vetter ut mot Kalvebod Brygge och kanalen. Lokalen har samma moderna bekvämligheter som övriga möteslokaler, med allt som behövs i form av modern A/V-utrustning. Lokalen saknar fast bordsmöblering och är väldigt flexibel, vilket gör att den även lämpar sig för middagsbjudningar.

Ladda ner ritning

Storlek:

Längd: 12 m
Bredd: 5 m
Höjd: 3 m
Golvyta: 60 m2

Antal personer:

U-bord: 20
Klassrumsmöblering: 28
Biografmöblering: 40
Sammansatta bord: 30

Paafuglen + Tulipanen

Upp till 40 personer
Våning 2
56 m2

Mer info

Paafuglen (The Peacock)

Paafuglen och Tulipanen är två möteslokaler som kan slås samman till en större. Lokalen har trägolv och stora fönster som vetter ut mot Columbines Have. Lokalen har samma moderna bekvämligheter som övriga möteslokaler, med allt som behövs i form av modern A/V-utrustning. Lokalen saknar fast bordsmöblering och är väldigt flexibel, vilket gör att den även lämpar sig för middagsbjudningar.

Ladda ner ritning

Storlek:

Längd: 12 m
Bredd: 5 m
Höjd: 3 m
Golvyta: 56 m2

Antal personer:

U-bord: 20
Klassrumsmöblering: 28
Biografmöblering: 40
Sammansatta bord: 30

Snurretoppen

Upp till 8 personer
Våning 2
21 m2

Mer info

Snurretoppen (The Spinning Top)

Snurretoppen ligger på andra våningen, och är en av de mindre möteslokalerna i Tivoli Congress Center. Lokalen är modernt inredd och de stora fönstren som går från golv till tak garanterar gott ljusinsläpp. Lokalen har samma moderna bekvämligheter som övriga möteslokaler, med allt som behövs i form av modern A/V-utrustning.

Ladda ner ritning

Storlek:

Längd: 7 m
Bredd: 3 m
Höjd: 3 m
Golvyta: 21 m2

Antal personer:

Totalt bord: 8