Tivoli Hotel & Congress Center
DANSK / ENGLISH / NORSK

Förfrågan

   
   

Leave this empty:

Pin it

Kapacitet för möten och konferenser

Tivoli Congress Center har 23 konferenslokaler av varierande storlek. De minsta lokalerna har plats för upp till sex personer, medan de större konferenslokalerna har plats för upp till 400, medan Tivoli Congress Hall rymmer hela 2 400 personer.

Tivoli Hotel & Congress Center är medlem i hjärtstartarnätverket.

  

Tivoli Hotel


Arni Magnussons Gade 2
DK-1577 Köpenhamn V
Tel. +45 4487 0000
tivolihotel@arp-hansen.dk

     

    

Arp-Hansen Hotel Group Tivoli Hotel

Harlekin

Upp till 156 personer
Källaren
155 m2

Mer info

HarlekinHarlekinHarlekinHarlekin

Harlekin är en av de större möteslokalerna med kapacitet för upp till 156 personer. Lokalen har samma moderna bekvämligheter som övriga möteslokaler, med allt som behövs i form av modern A/V-utrustning. Harlekin ligger i markplan, och har egen utgång direkt mot den stora foajén, som även denna kan utnyttjas i samband med större evenemang. Därutöver har lokalen eleganta trägolv och egen utgång till terrass där man kan ta sig en kopp kaffe när vädret så medger. Lokalen har trägolv, högt i tak och stora fönster som garanterar gott ljusinsläpp. Det går även att mörklägga lokalen vid behov, och den är mycket lämplig för både möten, fester och vickningar.

Ladda ner ritning

Storlek:

Längd: 13 m
Bredd: 12 m
Höjd: 6 m
Golvyta: 155 m2

Antal personer:

U-bord: 38
Klassrumsmöblering 88
Biografmöblering: 156
Avlånga bord: 96
Runda bord: 80

Columbine

Upp till 156 personer
Källaren
155 m2

Mer info

Divanen (the Divan) 

Columbine är precis som Harlekin en av de större möteslokalerna i Tivoli Congress Center. Lokalen har samma moderna bekvämligheter som övriga möteslokaler, med allt som behövs i form av modern A/V-utrustning. Columbine ligger bottenvåningen och har även denna direkt anslutning till den stora foajén. Lokalen har samma moderna bekvämligheter som övriga möteslokaler, med allt som behövs i form av modern A/V-utrustning. Därutöver har lokalen eleganta trägolv och egen utgång till terrass där man kan ta sig en kopp kaffe när vädret så medger. Här finns stora fönsterpartier som garanterar gott ljusinsläpp, men det går också att mörklägga lokalen vid behov, och den är mycket lämplig för både möten, fester och vickningar.

Ladda ner ritning

Storlek:

Längd: 13 m
Bredd: 12 m
Höjd: 6 m
Golvyta: 155 m2

Antal personer:

U-bord: 38
Klassrumsmöblering 88
Biografmöblering: 156
Avlånga bord: 96
Runda bord: 80

Pjerrot

Upp till 180 personer
Källaren
192 m2

Mer info

PjerrotPjerrotPjerrotPjerrotPjerrotPjerrotPjerrot 

Pjerrot är också en av de större möteslokalerna i Tivoli Congress Center. Lokalen har samma moderna bekvämligheter som övriga möteslokaler, med allt som behövs i form av modern A/V-utrustning. Pjerrot ligger också i markplan, bortom Harlekin och Columbine, och har egen utgång direkt mot den stora foajén, som även denna kan utnyttjas i samband med större evenemang. Därutöver har lokalen eleganta trägolv och egen utgång till terrass där man kan ta sig en kopp kaffe när vädret så medger. Här finns stora fönsterpartier som garanterar gott ljusinsläpp, men det går också att mörklägga lokalen vid behov, och den är mycket lämplig för både möten, fester och vickningar.

Ladda ner ritning

Storlek:

Längd: 16 m
Bredd: 12 m
Höjd: 6 m
Golvyta: 192 m2

Antal personer:

U-bord: 44
Klassrumsmöblering: 80
Biografmöblering: 180
Avlånga bord: 120
Runda bord: 100

Lumbye

Upp till 195 personer
Källaren
218 m2

Mer info

LumbyeLumbyeLumbye 

Lumbye är den mindre av Tivoli Congress Centers två hörsalar, och har fått sitt namn efter Tivolis berömde kompositör H.C. Lumbye.
Lokalen har alla moderna bekvämligheter, bland annat mjuka, bekväma stolar med bord i armstöden, strömuttag under stolarna och självklart all tänkbar modern A/V-utrustning. Hörsalarna Lumbye och Carstensen är sammankopplade med ett gemensamt integrerat teknikerrum. Lumbye är ett mycket lämpligt val för årsmöten, föredrag, presentationer m.m.

Ladda ner ritning

Storlek:

Längd: 19 m
Bredd: 11 m
Höjd: 2–5 m
Golvyta: 218 m2

Antal personer:

Biografmöblering: 195

Carstensen

Upp till 407 personer
Källaren
452 m2

CarstensenCarstensenCarstensenCarstensenCarstensenCarstensenCarstensen 

Carstensen är Tivoli Congress Centers största hörsal, som är döpt efter Georg Carstensen som grundade Tivoli. Lokalen har alla moderna bekvämligheter, bland annat mjuka, bekväma stolar med bord i armstöden, strömuttag under stolarna och självklart all tänkbar modern A/V-utrustning. Hörsalarna Carstensen och Lumbye är sammankopplade med ett gemensamt integrerat teknikerrum. Carstensen är ett mycket lämpligt val för årsmöten, föredrag, presentationer m.m.

Ladda ner ritning

Storlek

Längd: 19 m
Bredd: 24 m
Höjd: 2–5 m
Golvyta: 452 m2

Antal personer

Biografmöblering: 407

Harlekin + Columbine

Upp till 312 personer
Källaren
310 m2

Mer info

Harlekin + Columbine

Harlekin och Columbine kan slås samman till en enda större lokal med plats för totalt 312 personer. Lokalerna lämpar sig för möten, presentationer, middagsbjudningar och diverse evenemang. Det går också att öppna upp mot foajén och utnyttja även denna under arrangemanget. Därutöver har lokalen egen utgång till terrass där man kan ta sig en kopp kaffe när vädret så medger.

Ladda ner ritning över Harlekin

Ladda ner ritning över Columbine

Storlek:

Längd: 24 m
Bredd: 13 m
Höjd: 6 m
Golvyta: 310 m2

Antal personer:

Biografmöblering: 312
Avlånga bord: 192
Runda bord: 160

Congress Hall

Op til 2500 personer
Stuen
1529 m2

Mere info

Tivoli Congress Hall er Københavns nyeste kongressal med plads til op til 2.500 gæster. Salen er multifunktionel og kan benyttes til generalforsamlinger, møder, udstillinger, selskaber, modeshows og lignende.

Fleksibilitet er nøgleordet og vores kongreskoordinatorer hjælper dig gerne med at skræddersy dit helt unikke event.

Kontakt os - så hjælper vi dig med at at skræddersy dit arrangement.

Faciliteter:

780 skolestil
2080 biografopstilling
670 ved runde borde
2500 reception