DANSK / NORSK
Pin it

Bra hotellerbjudande i Köpenhamn

Bra hotellerbjudande i Köpenhamn

Tänker du dig till Köpenhamn med din nyförälskelse, din bättre hälft eller hela familjen? Arp-Hansen Hotel Group äger några avKöpenhamns bästa hotell som alla ligger i centrala Köpenhamn och erbjuder hög komfort- och servicenivå. Gentofte Hotel ligger dock ca 10 km norr om Köpenhamn i vacker och naturskön miljö, och detta kan vara en fördel om du reser med små barn och gärna vill kunna kombinera storstadsvisiten med lite lugnare omgivningar och mysig natur. Oberoende av vilket hotell du väljer att bo på, och vilken årstid du besöker staden, har vi tilltalande erbjudanden till dig som lämpar sig för din vistelse. Läs mer om våra fina hotellerbjudanden här på sidan och på de hotellspecifika sidorna.

Romantiska erbjudanden

Vill du skämma bort din älskling eller bättre hälft med en otroligt härlig avslappnande upplevelse är en helg på ett av våra mysiga hotell i Köpenhamn en riktigt god idé. Köpenhamn är nämligen en romantisk stad där det finns mycket att uppleva. Besök till exempel ett av stadens konstmuséer, promenera längs Christianshavns kanal och ät middag på en av stadens fina restauranger. När det gäller hotell finns många möjligheter att välja mellan. Ska det vara riktigt romantiskt, då är valet givet – det 4-stjärniga lyxhotellet Phoenix Copenhagen på Bredgade. Hotellet är byggt i Ludvig XVI-stil, och här är varenda detalj utformad med yttersta omsorg. Är budgeten inte riktigt så stor kan vi även på våra andra hotell erbjuda mysiga rum och romantik. Läs mer här om vårt Parterapi-erbjudande.

Bra familjeerbjudanden

Reser du med små eller större barn har vi flera olika familjeerbjudanden att välja på. Ni kan till exempel boka två rum med anslutande dörrar, eller få specialpris på ett eget rum till barnen om de är tillräckligt stora för att bo för sig själva i eget rum. Läs mer om vårt familjeerbjudande här