DANSK / NORSK
Pin it

Skäm bort dig maximalt på lyxhotell i Köpenhamn

Letar du efter ett bra hotell i centrala Köpenhamn?

Oberoende om du ska till Köpenhamn på semester eller affärsresa är det viktigt att hitta ett bra hotell som passar för dina behov så att du får en bra utgångspunkt i Köpenhamn. Arp-Hansen Hotel Group äger 10 bra hotell i centrala Köpenhamn – hotellen går från det 2-stjärniga budgethotellet Wakeup Copenhagen till det 4-stjärniga lyxhotellet Phoenix Copenhagen. Läs mer om Arp-Hansens hotell i Köpenhamn här på sidan och få några goda råd om vilket hotell du bör välja.

Wakeup Copenhagen – det prisvänliga valet

Wakeup Copenhagen är det självklara valet om du söker efter ett prisvänligt hotell med bra läge. Wakeup Copenhagen är ett elegant designhotell i Köpenhamns moderna hamnområde som är i konstant utveckling. Rådhuspladsen ligger bara 15 minuters promenadväg från hotellet där du också hittar alla tänkbara moderna bekvämligheter som bl.a. platt-TV och trådlöst internet i alla rum. Läs mer om Wakeup Copenhagen här.

Hotel Phoenix Copenhagen – det lyxiga valet

Hotel Phoenix Copenhagen är ett av Köpenhamns lyxigaste hotell. Hotellet är klassat som ett 4-stjärnigt lyxhotell med service och komfort i toppklass. Hotellet ligger i Köpenhamns mest exklusiva kvarter, och med grannar som Amalienborg och Det Kongelige Teater finns massor att uppleva alldeles om hörnet. Hotellet är inrett i Ludvig XVI-stil med inspiration från renässansslottet Versailles. På Hotel Phoenix garanteras du en lyxig vistelse med service och komfort på högsta nivå. Läs mer om Hotel Phoenix Copenhagen här.

Arp-Hansens andra hotell i Köpenhamn

Förutom det lyxiga Hotel Phoenix och budgethotellet Wakeup Copenhagen har Arp-Hansen Hotel Group 8 andra härliga hotell i centrala Köpenhamn. Vid Köpenhamns hamn ligger, förutom Wakeup Copenhagen, det spännande temahotellet Tivoli Hotel och det eleganta Copenhagen Island med utsikt över hamnen. I området nära Kongens Nytorv och Nyhavn finns hotellen Hotel Opera, Copenhagen Strand och 71 Nyhavn Hotel, som alla erbjuder god service och trevliga rum. I området nära Rådhuspladsen i Köpenhamn ligger hotellen Imperial Hotel, Grand Hotel och The Square. The Square är ett ytterst populärt och hypermodernt hotell med fasad som vetter mot Rådhuspladsen. Mer centralt än så finns helt enkelt inte!