DANSK / NORSK
Pin it

Övernattning i Köpenhamn  • Charmiga, moderna och stilfulla hotell
  • På de bästa adresserna i centrala Köpenhamn
  • Lojalitetsprogram med många fördelar
  • Goda parkeringsmöjligheter
  • Gratis trådlöst internet
Kom ihåg! Vi erbjuder prisgaranti på alla våra hotellÖvernattning i Köpenhamn

Övernatta på det hotell som passar perfekt för din personlighet. Arp-Hansen Hotel Group har mängder av fina övernattningsmöjligheter i centrala Köpenhamn som du kan välja mellan. Hotellgruppen kan erbjuda dig exakt det hotell som passar för dina önskemål och behov. Du kan välja mellan toppmoderna nybyggda hotell med stadsutsikt, klassiska hotell med kvalitetsdesign och gamla historiska hus med mysiga välinredda rum i centrala staden.

Hotellens lägen

De elva hotellen är fördelade på tre olika områden. Tre av hotellen finns i området runt Vesterport Station och centralstationen. Tre hotell ligger vid Kalvebod Brygge och fyra i området runt Kongens Nytorv. Oberoende av vilket hotell du väljer att övernatta på i Köpenhamn har du alltså möjlighet att avnjuta stadens speciella stämning och atmosfär som garanterat ger dig ett minne för livet.

Behagliga och bekväma rum för övernattning i Köpenhamn

Övernatta i en vacker miljö i en säng där madrassen riktigt skämmer bort din kropp, så att du dagen efter kan vakna fylld av ny energi. Arp-Hansen Hotel Group har lagt stor vikt vid komforten, och ser till att du får starta din dag med en härlig frukostbuffé.

Läs om övernattning på de olika hotellen i Köpenhamn här på sidan och se alla Arp-Hansen Hotel Groups aktuella erbjudanden på hotell i Köpenhamn.Hotellerbjudanden i Köpenhamn

Arp-Hansen Hotel Group har en rad hotellövernattningserbjudanden som vi har satt ihop för olika smakinriktningar. En del är säsongsbetonade, en del finns tillgängliga under vissa perioder, och andra ger en fin stadsupplevelse.

Bed & Breakfast

från DKK 480,-

Tivoli

Tivoli

från DKK 525,-

Entry ticket to Den Blå Planet and overnight accommodation at one of Arp-Hansen Hotel Groups hotels in Copenhagen

Den Blå Planet

från DKK 550,-