DANSK / NORSK
Pin it

Hitta ett billigt hotell i Köpenhamn  • Charmiga, moderna och stilfulla hotell
  • På de bästa adresserna i centrala Köpenhamn
  • Lojalitetsprogram med många fördelar
  • Goda parkeringsmöjligheter
  • Gratis trådlöst internet
Kom ihåg! Vi erbjuder prisgaranti på alla våra hotellHitta ett billigt hotell i Köpenhamn

Köpenhamn kan vara en dyr stad att besöka, men du kan få reskassan att räcka längre genom att bo på ett billigare hotell. Arp-Hansen ger dig möjlighet att bo på ett trevligt och billigt hotell i Köpenhamn – Wakeup Copenhagen är ett 2-stjärnigt hotell med bra läge och billigt pris. Du har också möjlighet att övernatta billigt på något av Arp-Hansens andra hotell i Köpenhamn – till reapris.

Billiga upplevelser i Köpenhamn

Det finns lyckligtvis massor att göra i Köpenhamn även om reskassan är skral. Många museum i Köpenhamn har gratis inträde en dag i veckan. Nationalmuseet och Statens Museum for Kunst har alltid gratis inträde (man kan dock behöva erlägga entré vid specialutställningar). Man kan också välja att besöka en av Köpenhamns mest populära turistattraktioner – Fristaden Christiania. Christiania grundades 1971, och existerar än i dag i större eller mindre mån som en fristad mitt i Köpenhamn.

Spara upp till 25 % på din vistelse

Du kan snabbt och lätt boka ditt hotellrum på ett av Arp-Hansens hotell online. Allt du behöver göra är att leta fram de dagar du vill övernatta på hotellet i onlinekalendern och sedan ange vilken typ av rum du vill ha. Allt som krävs är ett fåtal klick. Om du bokar två nätter kan du få 20 % rabatt på övernattningarna, och bokar du tre eller flera nätter kan du få 25 % rabatt. Boka online redan i dag, eller kontakta oss på tel. 80 30 30 45 eller via e-post: book@arp-hansen.dk om du vill ha mer information.