DANSK / NORSK
Pin it

Hotell Köpenhamn? Hitta ett bra hotell i centrala Köpenhamn

Ska du åka till Köpenhamn på semester eller affärsresa? För att utnyttja din Köpenhamnsresa maximalt är det några saker du bör fundera på när du väljer hotell.

Köpenhamn är en storstad med många regioner som vart och ett har sina egen atmosfär. Arp-Hansen har 12 hotell i Köpenhamns centrum, men i helt olika delar av staden, så var du än väljer att bo blir det ändå centralt i den danska huvudstaden. Läs mer här på sidan och få några goda råd om vilket hotell du bör välja.

Unika hotell i Köpenhamn för alla smaker

Arp-Hansens 12 trevliga hotell finns i många olika områden i Köpenhamns stadskärna. Tre av hotellen ligger vid Rådhuspladsen i Köpenhamn – något som också gäller det eleganta Imperial Hotel, det klassiska och charmerande Grand Hotel och coola och trendiga The Square. Dessa hotell ligger blott ett stenkast från Köpenhamns centralstation och alldeles inpå storstadens livliga café- och restaurangstråk. Här hittar du mängder av liv, rörelse och underhållning, och det är nära till det mesta. Arp-Hansen har också hotell i området nära Kongens Nytorv och Nyhavn. 71 Nyhavn Hotel ligger i ett av Nyhavns rustika gamla packhus. Lyxhotellet Phoenix Copenhagen, det charmerande Hotel Opera och det stilfulla och maritimt inspirerade Copenhagen Strand ligger i området bakom Kongens Nytorv – inte långt från Amalienborg och den kungliga teatern. Väljer du att bo här, då befinner du dig i ett av Köpenhamns mest exklusiva kvarter med en kort promenad till lyxig shopping och härliga kulturupplevelser på operan och konserthuset. Kan du kanske tänka dig att bo i Köpenhamns moderna hamnområde, där det hela tiden händer något nytt? I så fall ska du välja ett av Arp-Hansens hotell på Kalvebod Brygge. Här ligger det intagandetemahotellet Tivoli Hotel, det spektakulära och moderna hotellet Copenhagen Island och det smarta och moderna budgethotellet Wakeup Copenhagen. De här hotellen ligger inte mer än 10–15 minuters promenad från Rådhuspladsen och erbjuder härlig utsikt över Köpenhamns moderna hamnområde.
Oberoende av vilket av dessa hotell du väljer att bo på får du hög komfort och god service. På Arp-Hansens hotell bor du nämligen både centralt och bekvämt så att du verkligen kan njuta av din hotellvistelse i Köpenhamn.
Kanske är du också intresserad av detta?